News Flash:

Salata bulgareasca

2 Mai 2011
2550 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata bulgareasca
Ingrediente: salata verde ardei gras morcov rosii oua fierte cascaval Mod de preparare: Se spala salata, apoi se taie marunt intr-un castron, ardeiul se taie rondele, morcovul se da pe razatoare, se taie o rosie in 4 buc., apoi adaugati si 2 oua taiate, la fel ca si rosia. La sfarsit radeti cascaval pe razatoare cat doriti dumneavoastra si puneti deasupra salatei. O puteti condimenta cu: sare, ulei, otet si piper.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete ardei gras cascaval rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1140 viz    0 com
1560 viz    0 com
1236 viz    0 com
1419 viz    0 com
1289 viz    0 com
1189 viz    0 com
957 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011429 (s)