News Flash:

Rulada aperitiv cu cascaval - Reteta pentru un platou reusit

15 Noiembrie 2016
7907 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr sunca
150 gr cascaval de buna calitate
50 gr unt
3-4 masline
1 ou fiert
1 feliuta gogosar murat

Mod de preparare:

Oul il dam pe razatoare, sunca o taiem cubulete, la fel si maslinele si gogosarul. Separat frecam putin untul sa se desfaca si adaugam apoi oul, sunca, maslinele si gogosarul.
Punem apa la fiert intr-o oala si cand apa da in clocot, „aruncam” felia de cascaval in apa si o lasam 1 minut 2 pana se inmoaie. O scoatem, pe masa de lucru intindem o folie de plastic, peste ea punem cascavalul si il intindem cu un sucitor ca o foaie subtire.
Adaugam umplutura si rulam strans. Punem rulada intr-o folie de aluminiu si o lasam la frigider cateva ore.
Taiem cu un cutit bine ascutit. Puteti sa incercati si alte umpluturi doar sa puneti neaparat si unt.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada cascaval rulada aperitiv retete rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012154 (s)