News Flash:

Reteta de prajituri-acadele

27 August 2013
5100 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1/2 ceasca de crema de branza
1/4 ceasca de zahar pudra
400 g biscuiti
bastonase de acadele
1/2 cana fulgi de ciocolata neagra
1/2 cana fulgi de ciocolata alba
bomboane, migdale, fulgi de nuca de cocos, nuci tocate, cookie-uri zdrobite

Mod de preparare:

Combina intr-un castron crema de branza si zaharul pudra. Faramiteaza biscuitii apoi pune-i intr-un castron mare si combina-i cu amestecul de branza pana cand obtii un aluat omogen. Infinge in acest aluat bastonasele si trece acadelele prin toppinguri, apoi pune-le la rece pentru cel putin doua ore.
Se servesc reci, cu diverse toppinguri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra biscuiti bomboane nuci tocate aluat omogen toppinguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024790 (s)