News Flash:

Reteta de pasta de zahar

25 Octombrie 2013
2421 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasta de zahar este din ce in ce mai des folosita pentru torturile de ocazii speciale (nunti, zile de nastere, botezuri). Din ea se modeleaza figurine si se poate intinde sub forma unei foi groase pentru a imbraca blaturile de tort. Ca sa o pregatesti ai nevoie de:

Ingrediente:

450 g zahar pudra
5 g gelatina
30 ml apa rece
50 g miere (deschisa la culoare)

Mod de preparare:

Pune gelatina la inmuiat in apa timp de 5 minute, apoi incalzeste-o la bain-marie pana cand se topeste. Adauga peste acest amestec 50g de miere si incoporeaz-o. Adauga, treptat, zaharul pudra si amesteca pana cand formezi o pasta omogena. O poti folosi imediat sau o poti tine la frigider. Cand ai nevoie de ea o framanti cu putin amidon si unt moale. Se poate colora dupa cum iti doresti si o poti intinde in foaie lucrand pe un blat tapetat cu zahar pudra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bain-marie glazura tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022915 (s)