News Flash:

Reteta de gnocchi

14 Februarie 2012
2759 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi
Ingrediente:

un kg cartofi cantariti cu tot cu coaja
un ou
300 g faina de grau
8 g sare
   
Mod de preparare:


Am fiert cartofii in apa cu sare, i-am curatat cat erau calzi, i-am strivit cu aparatul din dotaream adaugat faina, am facut o gaura in mijloc in care am pus oul si sarea, apoi m-am apucat de framintat, totul intr-un vas incapator. Pe parcurs am mai adaugat faina, depinde foarte mult de calitatea cartofilor, am format snurulete pe care le-am taiat bucatele, apoi cu furculita am dat forma gnocchi-lor. De indicat sa fie facuti dimineata si sa fie lasati pe prosopul pe care am presarat un pic de faina, asa se vor "usca" putin si nu vom risca sa se lipeasca in timpul fierberii. Ii punem in apa cu sare cand aceasta da in clocot, iar se ridica la suprafata ii luam cu paleta cu gauri si-i punem peste sosul preparat.
Gnocchi preparati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi sare gnocchi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014371 (s)