News Flash:

Reteta de clatite cu cirese negre

6 Decembrie 2013
1503 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g faina
1 ou
300 ml lapte

Pentru umplutura:

375 g cirese negre proaspete
25 g zahar
150 g iaurt
2 lingurite ulei vegetal

Mod de preparare:

Intr-un vas de mixer se pune faina cu laptele si oul si se amesteca bine pana ce se obtine o compozitie omogena. Compozitia se acopera si se lasa deoparte 30 de minute. Ciresele se taie in jumatati si se amesteca cu zahar si iaurt. Se unge o tigaie cu ulei de masline in care se pun pe rand cate 2 lingurite de compozitie. Foile de clatite se intorc pe ambele parti pana ce se rumenesc. Foile se umplu cu sosul de cirese, se ruleaza si se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030159 (s)