News Flash:

Punci de cafea si oua

1 Iunie 2011
1493 Vizualizari | 0 Comentarii
Punci de cafea si oua
Ingrediente: 4 linguri de lichior de cocos 3 linguri de fulgi de cocos 1 pastaie de vanilie 3 galbenusuri 50 g zahar 3 cesti de cafea tare si fierbinte Mod de preparare: Cufundam marginea paharelor mai intai in lichior de cocos, apoi in fulgi de cocos. Taiem vertical in doua betisorul de vanilie, scoatem miezul cu ajutorul unui cutit, mixam cu galbenusul si cu zahar pana cand amestecul devine spumos, apoi adaugam cafeaua si lichiorul ramas. Mixam pe foc mic pana da in clocot. Turnam in pahare si servim imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde unt gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2119 viz    0 com
1260 viz    0 com
1160 viz    0 com
1162 viz    0 com
1376 viz    0 com
1011 viz    0 com
1187 viz    0 com
1190 viz    0 com
1134 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018917 (s)