News Flash:

Pulpe de pui cu fasole si rosii

2 Mai 2014
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe de pui
410 g de fasole cannelini
300 g de cartofi noi
sare de mare
1 buchet de busuioc proaspat
piper negru macinat
400 g de rosii cherry rosii si galbene
o capatana de usturoi
1 ardei chili rosu
ulei de masline

Mod de preparare:

Dupa ce ai incins cuptorul la 180 de grade, asaza pulpele de pui intr-o tava, intr-un singur strat. Asezoneaza-le cu sare si piper si adauga busuiocul tocat marunt si rosiile injumatatite. Insereaza cateii de usturoi si ardeiul chili taiat pe sub pielea pulpelor si pulverizeaza putin ulei de masline deasupra lor.

Fasolea si cartofii noi sunt optionale, asa ca poti prepara aceasta reteta si fara ele, daca preferi o alta garnitura. Daca insa decizi sa le adaugi, pune-le de la inceput in tava si lasa-le la copt alaturi de pulpe timp de o ora si jumatate.
Dupa ce ai scos cateii de usturoi de sub piele, poti savura pulpele de pui cu rosii cherry alaturi de garnitura de cartofi noi si fasole sau alaturi de un piure, in cazul in care ai decis ca vrei o alta garnitura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne jamie oliver retete fasole retete pulpe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1585 viz    0 com
2106 viz    0 com
1299 viz    0 com
1286 viz    0 com
2428 viz    0 com
3133 viz    0 com
1220 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019768 (s)