News Flash:

Pulpe de pui caramelizate, cu sos de soia

17 Iunie 2016
3076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpe de pui (de preferat ciocanele)
3/4 cana miere
4 linguri sos de chilli
1/2 cana sos de soia
piper
2-3 catei de usturoi, pisati foarte bine
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Asezoneaza puiul cu sare si piper si lasa-l cateva minute intr-un castron. Intre timp adauga intr-un bol mierea, sosul de soia, ketchupul picant si amesteca foarte bine. Adauga apoi usturoiul pisat pana devine pasta si la final adauga putin piper. Amesteca totul pana obtii o compozitie omogena.

Adauga sosul peste pulpele de pui si amesteca totul foarte bine. Adauga apoi pulpele intr-o tava si coace-le timp de 45 de minute. Scoate apoi puiul si intoarce-l pe partea cealalta. Creste temperatura cuptorului la 200 grade Celsius si coace puiul pana cand sosul incepe sa se caramelizeze.

Scoate tava din cuptor si lasa puiul sa se racoreasca timp de 5 minute, inainte de a-l servi.Serveste pulpele de pui alaturi de o garnitura de orez sau de paste de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe caramelizate friptura pui sos friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015263 (s)