News Flash:

Prajitura Pastelui - In 3 straturi, din 6 ingrediente

14 Aprilie 2017
8392 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 oua, albusurile se separa de galbenusuri
150 de grame zahar
Vanilie
125 grame de unt
115 grame faina
500 ml lapte

Pentru decor:
zahar pudra/frisca/fructe proaspete

Mod de preparare:

Incinge cuptorul si pregateste o tava (20x20 cm, recomandat).
Bate albusurile spuma. Pune galbenusurile si zaharul intr-un castron si bate-le pana cand amestecul devine cremos si deschis la culoare. Adauga vanilia si untul si amesteca-le pentru a se incorpora foarte bine. Adauga treptat si faina si continua sa amesteci usor pentru a o incorpora in compozitie. Toarna apoi laptele, treptat, in timp ce amesteci.

Citeste si Uite cum sa prepari rapid prajitura Kinder

Apoi, cu o spatula adauga spuma de albus, cate o treime o data, pana cand se incorporeaza toata.  In final, compozitia trebuie sa fie subtire, asemanatoare cu frisca lichida.
Pune compozitia in tava si lasa prajitura la cuptor pana cand devine aurie si ferma. (aproximativ 40-50 minute).

sursa: girly
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua zahar unt spatula frisca lichida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021209 (s)