News Flash:

Prajitura cu mere

31 Martie 2011
1639 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mere
Mod de preparare: Merele se curata si se taie felii, apoi s epun impreuna cu zaharul intr-o cratita mare la foc mic pana se topeste zaharul si se inmoaie putin merele. Se ia cratita de pe foc si se adauga treptat o parte din faina, praful de copt, mirodeniile, sarea, nuca si stafidele inmuiate cu putin rom. Se amesteca cu grija si se mai adauga uleiul si restul d efaina. Compozitia trebuie sa fie groasa. Se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 45 de minute. Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar sau se aplica glazura de cacao sau serbet. Ingrediente: 6 mere, 1 cana ulei, 3 cani faina, 1.5 cana zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita sare, 1 lingura rasa scortisoara, ½ cana nuca pisata, ½ cana stafide, 1 plic zahar vanilat, zahar pentru pudrat
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec dovleac vodca sirop stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1582 viz    0 com
1534 viz    0 com
1537 viz    0 com
1262 viz    0 com
3192 viz    0 com
1693 viz    0 com
2186 viz    0 com
5838 viz    0 com
1791 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015142 (s)