News Flash:

Peste la cuptor cu cartofi si sos

15 Aprilie 2011
2729 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste la cuptor cu cartofi si sos
Ingrediente: 1 kg trunchi de peste (sau file de peste) 1 kg cartofi rosii 400 gr suc de rosii gros 50 ml vin alb, demi-dulce 100 gr unt de masa 2 oua 2 cepe rosii faina alba, usturoi pesmet mare, cimbru uscat sare, piper, ulei Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de solzi(daca e cazul) si se usuca cu un servet de hartie, apoi se da prin faina si sare. Se face un amestec de pane din oua, sare si faina, se tavaleste pestele prin el, apoi prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. Se prajeste separat ceapa rosie solzisori, usturoiul pisat, si peste 3-4 minute sucul de rosii adaugat incet. Se curata cartofii, se taie felii, se prajesc 10 min in ulei incins. Se pune intr-un vas roman (tinut 15 min in apa in prealabil) sau intr-un vas termorezistent cu capac peste prajit ca prin strat, apoi cartofii prajiti, apoi amestecul de ceapa, usturoi si suc de rosii. Se adauga vinul alb, cimbru uscat, sare, piper si se da vasul la cuptor, cu capac, timp de 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

verdeturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3427 viz    0 com
5188 viz    0 com
1415 viz    0 com
2234 viz    0 com
1306 viz    0 com
1517 viz    0 com
2678 viz    0 com
3832 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019933 (s)