News Flash:

Pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Ai mei sunt innebuniti dupa ea, iar eu sunt fericita ca reusesc sa prepar un deliciu asa de aratos! Nu ai mai facut-o, sunt convinsa! RETETA AICI - Tarta cu branza si fructe

24 Ianuarie 2017
14153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
65 g zahar
250 g faina
1 praf copt
125 g unt
1 varf de cutit de sare
1 ou de marime medie
 
Pentru compozitie:
4 oua
750 g branza de vaci degresata
200 g smantana
2 pliculete zahar vanilat
100 g nuca de cocos rasa
3-4 linguri praf de budinca de vanilie
100 g zahar
250 g zmeura congelata sau orice alte fructe de padure
grasime pentru uns forma
zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

1. Pentru aluat, se amesteca intr-un castron faina cu praful de copt, untul ras sau taiat cubulete, zaharul, sarea si oul. Se amesteca bine cu o lingura, dupa care se framanta rapid, se acopera intr-o folie de aluminiu si se pune la frigider pentru 30 de minute.

2. Pentru umplutura, se amesteca intr-un castron smantana cu zaharul si cu zaharul vanilat. Dupa aceea se adauga galbenusurile, nuca de cocos, praful de budinca si branza de vaci bine pasata. Totul se ames­teca foarte bine.

3. Separat, intr-un castron se bat albusurile spuma, dupa care se rastoarna peste compozitia de branza si se inglobeaza usor cu lingura.

4. Aluatul se intinde intr-o foaie subtire de 3-4 mm si se pune in forma unsa cu grasime. Se toarna compozitia de branza amestecata cu zmeura si se pune in cuptorul bine incins. Se coace la foc potrivit 60-70 de minute, pana capata culoarea galben-auriu. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se pudreaza cu zahar.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tarta branza tarta fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015314 (s)