News Flash:

Paste la cuptor cu sunca si branza

6 Iulie 2016
40847 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr paste penne

Pentru sos:
1 lingura unt
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
350 gr sunca maruntita
150 gr smantana
150 ml lapte
1 lingură de faina de grau
sare
piper negru
putin oregano uscat
putin busuioc uscat

Pentru decor:
150 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care scurge-le si trece-le pe sub un jet de apa rece.
2. Toaca marunt ceapa si caleste-o in unt topit.
3. Dupa 5 minute adauga usturoiul maruntit si feliile de sunca maruntite.
4. Dupa maxim 10 minute adauga 50 ml lapte. Nu uita sa amesteci bine.
5. Pune apoi lingura de faina amestecata cu restul de lapte si cu smantana.
6. Potriveste de condimente. Omogenizeaza.
7. Cand observi ca s-a ingrosat mancarea, ia-o de pe foc si amestec-o cu pastele.
8. Unge cu putin unt o tava din sticla termorezistenta.
9. Pune mancarea in ea, presara branza data pe razatoare si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru maxim 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste sunca paste cuptor reteta penne paste branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3891 viz    0 com
10900 viz    0 com
4018 viz    0 com
4645 viz    0 com
3722 viz    0 com
3076 viz    0 com
2985 viz    0 com
3374 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022861 (s)