News Flash:

Paste bavete cu homar

9 Mai 2014
2045 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 homari (400g in total)
400 g bavete Barilla (spaghetti plate)
3,5 linguri ulei de masline extra virgin
125 ml vin alb
½ ceapa mica
400g rosii cherry
sare
piper dupa gust

Mod de preparare
:

Incalzeste jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie la foc mediu si soteaza ceapa maruntita pana devine aurie.  Da focul la mare si adauga homarii (taiati in jumatate, pe lungime). Soteaza-i cateva minute, stropeste-i cu vin si mai lasa-i pe foc pana se evaporeaza vinul.
Da focul la mic si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Taie rosiile in jumatate si adauga-le in tigaie. Lasa-le 2-3 minute pe foc.

Scoate homarul din tigaie, ia-i carnea, tai-o putin si pune-o din nou in sos. Intre timp, fierbe pastele intr-o oala mare cu apa sarate, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, scurge-le si amesteca-le cu sosul preparat mai sus. Stropeste-le cu restul de ulei de masline si serveste-le imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete internationale paste homari retete homari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

997 viz    0 com
5135 viz    0 com
985 viz    0 com
2135 viz    0 com
975 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020579 (s)