News Flash:

Omleta la cuptor cu cartofi

5 Mai 2015
5061 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
 450 gr carnaciori de porc
 1 ceapa mica, tocata fin
 6 oua mari
 1 lingurita sare
 1/2 lingurita piper
 cca 230 gr smantana
 cca 75 ml lapte
 cca 230 gr branza cheddar data pe razatoare
 cca 800 gr cartofi maruntiti foarte mult
 
 Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Greseaza o tava de copt cu spray de gatit non-aderent. Rumeneste carnaciorii si ceapa, apoi scoate totul pe o farfurie. Pune in tigaie ouale batute si potrivite de sare si piper. Adauga laptele si smantnana. Cand incepe sa se formeze omleta, pune trei sferturi din branza, carnaciorii si cartofii. Amesteca, apoi toarna in tava pregatita. Presara restul de branza, acopera cu folie de aluminiu si baga in cuptor pentru o ora si 15 minute. Cand expira timpul indeparteaza folia si mai tine asa, in cuptor, inca 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta cuptor omleta cartofi retete omleta reteta oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2633 viz    0 com
2393 viz    0 com
1310 viz    0 com
2716 viz    1 com
2702 viz    0 com
1246 viz    0 com
2833 viz    1 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013090 (s)