News Flash:

O reteta foarte gustoasa, pe care o vei imparti cu toate prietenele tale - Ardei copti in ulei, cu patrunjel si usturoi

22 Septembrie 2017
1686 Vizualizari | 0 Comentarii
Reteta ce urmeaza este perfecta pentru cinele de toamna, in care iti strangi toata familia si iti doresti sa ii uimesti cu o mancare gustoasa si traditionala!

Pentru a prepara ardeii ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
– usturoi si patrunjel;
– sare cu bobul mare;
– ulei de floarea soarelui;
ardei capia;
otet, preferabil de mere;
– zahar dupa gust

Citeste si Gogosari in otet cum doar la mama acasa ai gustat

Mod de preparare:

In primul rand trebuie sa spalam ardeii foarte bine si sa-i asezam pe o tava care o punem in cuptor sau un grill. Atunci cand observam ca pielita de pe ardei se innegreste atunci ardeii pot fi scosi de pe foc.
Dupa ce scoatem din cuptor ardeii, se pun intr-un vas comod si se presoara sare. Dupa care trebuie lasati sa se abureasca, iar pentru asta vom inveli vasul cu un prosop.
Cand ardeii s-au racit ii curatim de pielita neagra si dupa asta curatim foarte bine cotoarele si semintele din interior, lasandu-le fasii. Sucul de la ardei nu se arunca!
Curatim si taiem usturoiul si patrunjelul. In borcane asezam atent un strat de ardei peste care vom presura patrunjelul si usturoiul, apoi iarasi ardei copti. Continuam in acelasi mod pana borcanul va deveni plin.
In fiecare borcan cu ardei vom adauga putina sare, o lingura mica de zahar, otet si sucul de la ardeii copti. Apoi se toarna un pic de ulei.
Reteta este una extrem de usoara, dar tot atat de savuroasa! Succesul unei mese delicioase este garantat!

preluat de pe reteta
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mancare gustoasa patrunjel ardei capia otet cuptor grill
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012528 (s)