News Flash:

Mousse de ciocolata

4 Iulie 2011
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mousse de ciocolata
Ingrediente: 300 g frisca lichida 35% 5 oua 500 g ciocolata cu lapte 5 g rom nuci noi cu miez proaspat 100 g zahar tos Mod de preparare: Ciocolata impreuna cu romul se topesc la bain-marie. Când s-au topit complet, adaugam galbenusurile. Albusurile se bat spuma si se ?in la rece. Se lasa sa se raceasca partial. Se adauga apoi in amestecul initial. Se omogenizeaza. Se adauga nucile taiate bucati mari. Se adauga si frisca batuta. Se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 1 ora pentru a se raci complet. Se decoreaza dupa preferinta. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.davidlebovitz.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama oua nuci noi zahar pudra paine integrala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4701 viz    0 com
1342 viz    0 com
3314 viz    0 com
9054 viz    0 com
10221 viz    0 com
1156 viz    0 com
2594 viz    0 com
1496 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019523 (s)