News Flash:

Medalion de miel cu sataras de legume

13 Aprilie 2011
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Medalion de miel cu sataras de legume
Ingrediente: 800 g carne de miel, 500 g rosii, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 ou, 100 g smantana, 1 catel de usturoi, jumatate de cub de concentrat de carne, sare, piper Mod de preparare: 1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si puneti-l la frigider, timp de trei ore. 4. Dupa ce s-a macerat carnea, taiati ceapa si ardeii julien , iar rosiile cubulete. 5. Caliti mai intai ceapa, apoi ardeii, iar la final puneti rosiile. 6. Lasati tigaia 15 minute, la foc potrivit. 7. Bateti oul cu smantana, luati tigaia de pe foc si adaugati compozitia ou-smantana. Sarati si piperati. 8. Prajiti carnea de miel in tigaie, mai intai la foc iute pentru a se rumeni, apoi la foc potrivit. 9. Adaugati supa obtinuta din concentratul de carne, aproximativ 200 ml, acoperiti tigaia si lasati preparatul pe foc pana ce se inmoaie carnea si lichidul scade. Mod de servire: Se serveste alaturi de sataras de legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1517 viz    0 com
2678 viz    0 com
3832 viz    0 com
5964 viz    0 com
1497 viz    0 com
4757 viz    0 com
4980 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018867 (s)