Actualitate

Inspector reclamat la ISJ Iasi

Publicat: 05 iun. 2001
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inspector reclamat la ISJ Iasi
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:23677;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

La Inspectoratul Scolar Judetean Iasi s-a primit o reclamatie anonima privind activitatea la catedra a Smarandei Miron, inspector cu programe de colaborare internationala in cadrul ISJ Iasi si profesor de matematica la Colegiul „Costache Negruzzi”. In reclamatia respectiva se preciza ca Samaranda Miron, diriginta la clasa a V-a, nu se prezinta la ore, iar nivelul de cunostinte al elevilor din clasa este foarte scazut. Smaranda Miron a infirmat aceste acuzatii. „Ultima medie pe clasa este 9,21. Si nu inteleg cum ar putea fi considerata slab pregatita clasa in aceste conditii. Cat despre celelalte acuzatii, cred ca sunt simple rautati. Tot timpul m-am zbatut pentru scoala la care lucrez si am incercat sa o ajut si sa dezvolt parteneriate internationale”, a spus Smaranda Miron.
Reclamatia depusa la inspectorat este din partea „unui grup de parinti anonimi”. „Am auzit de aceasta reclamatie, dar nu stiu la cine a ajuns. Dar, atat timp cat reclamatia nu este semnata de nimeni, nu va fi cercetata aceasta situatie”, a spus Genovica Vulpoi, inspector scolar general adjunct al ISJ Iasi.
Reclamatia nu va fi cercetata din cauza unei note a ministerului in care se subliniaza ca sesizarile anonime nu vor mai fi anchetate de inspectorate, constatandu-se ca multe dintre ele nu au nici o baza reala. (S.R.)

Adauga un comentariu