News Flash:

Legume pane FARA ou

22 Martie 2016
2844 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

legume la alegere (vinete, dovlecei, ciuperci, morcovi, conopida, etc.)
boia dulce de ardei dupa gust
faina
menta
apa minerala
cimbru
piper
sare
piper

Mod de preparare:


Se prepara aluatul pentru clatite astfel incat sa fie putin mai gros decat in mod normal. Pentru prepararea acestuia se foloseste apa minerala, faina, cimbru, menta si boia dulce. Se amesteca totul foarte bine si apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Intr-o farfurie amesteca cateva linguri de faina cu putina sare. Taie legumele felii de aproximativ jumatate de centimetru grosime. Trece fiecare felie de legume prin faina apoi scufunda-le in aluatul de clatite. Prajeste-le in baie de ulei pana devin aurii pe ambele parti. Scoate-le pe o farfurie peste care ai asezat prosoape absorbante, pentru a scapa de excesul de ulei.
Serveste legumele panae alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta post legume pane retete legume postul pastelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024551 (s)