News Flash:

Julien cu pui si ciuperci

11 Aprilie 2011
5949 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Julien cu pui si ciuperci
Ingrediente: 500 g file de pui, 500 g ciuperci, 200 g ceapa, 200 g cascaval (tare), 300-350 g smantana, 2 linguri faina, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Fierbem pieptul de pui. Tocati ceapa. Curatati ciupercile si taieti-le fin. Se raceste carnea si se taie marunt. Prajiti ceapa în ulei. Adaugati ciupecile, lasati la prajit 10-15 minute. Adaugam carnea, sare si piper, se amesteca si se ia de pe foc. Pe o tigaie uscata se prajeste usor faina. Adaugam smântâna, sare si piper, se aduce la fierbere. Adaugam ciupercile si file, se amesteca si se îndeparteaza de la foc. Se rade cascavalul. Se presara cu cascaval (nu acoperiti cu capac). Puneti în cuptor, se coace la 180 de grade pana se rumeneste (aproximativ 30 de minute).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crab ciuperci cascaval smantana faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1492 viz    0 com
4751 viz    0 com
4974 viz    0 com
1506 viz    0 com
1669 viz    0 com
2713 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019190 (s)