Ingrediente:
2 kg
ciuperci de padure (spalate si fiert 15 minute)
1 pahar
ulei200 gr morcovi
70 gr
pasta de rosii, diluata cu putina apa
2 frunze de dafin
250 gr ceapa
3-5 catei de usturoi
7-8 boabe de piper negru
sare dupa gust
Mod de preparare:1. Toaca marunt ceapa.
2. Spala morcovii si da-i pe
razatoarea mare.
3. Caleste usor ceapa si morcovii in ulei incins.
4. Da apoi prin masina de tocat carne ciupercile si legumele prajite.
5. Pune in lighean, peste ele, dafinul, uleiul, piperul negru si pasta de rosii. Potriveste de sare.
6. Pune compozitia pe foc si lasa sa fiarba
inabusit.
7. Pune apoi usturoiul tocat foarte marunt. Mai lasa la fiert circa 20 de minute.
8. Dupa ce s-a racit compozitia, pune-o in
borcane sterilizate si infileteaza capacele.
Comentarii (0)