News Flash:

Inghetata de pepene galben

12 Iulie 2012
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g pulpa de pepene galben
200 ml frisca lichida
2 linguri miere

Mod de preparare:

Pepenele l-am taiat cuburi si l-am mixat cu un blender vertical. Pulpa de pepene am dat-o printr-o sita, ptr a fi sugura ca a fost bine mixata.
Am adaugat cele doua linguri de miere si frisca batuta tare. Am amestecat bine, apoi am pus amestecul intr-un vas cu capac si am dat la congelator.
Dupa 30 minute am scos vasul si am amestecat bine pentru a nu se forma ace de gheata. Operatiunea se repeta din 30 in 30 de minute de cca 4-5 ori. Am "insiropat" inghetata cu niste dulceata de visine.
Inghetata de pepene galben recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida miere blender vertical
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1311 viz    0 com
5109 viz    0 com
3694 viz    0 com
3504 viz    0 com
1867 viz    0 com
2326 viz    0 com
1120 viz    0 com
2947 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2087 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036397 (s)