News Flash:

Friptura de berbecut

1 Aprilie 2011
3929 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de berbecut
Ingredinete: - 600g carne de berbecut (eu am avut cotlet si cateva cubulete de pulpa) - 6-7 catei de usturoi - vin rosu sec aprox 400 ml - sare, piper - salvie, o frunza de dafin Preparare: Carnea o spalam si o punem intr-un castron. Turnam vinul peste ea cat sa o acopere si adaugam si frunzele de dafin si salvie. Lasam sa stea la marinat intre 5-12 ore. Eu am lasat-o sa stea peste noapte. Apoi o punem intr-o tava mai groasa o condimentam cu sare si piper si adaugam marinata. Printre bucatelele de carne punem si cateii de usturoi. Acoperim cu o folie si coacem la cuptor 1 ora si 1/2 . Apoi luam folia si mai lasam pana scade sosul si carnea se rumeneste frumos. Servim cu piure de cartofi. Este foarte frageda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salvie papanasi visine praz sarma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022601 (s)