Sport

Fotbal: Divizionarele C iesene si-au definitivat loturile pentru (mini)retur

Publicat: 03 mart. 2000
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fotbal Divizionarele C iesene si-au definitivat loturile pentru miniretur
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:10515;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Pintilie este singura neclaritate din lotul feroviar •La Fortus poate va apare un portar nou

Cu numai o zi inaintea inceperii (mini)returului Diviziei C, echipele iesene au deja definitivate loturile de jucatori, tehnicienii ambelor grupari avand insa cate un semn de intrebare. In ceea ce priveste echipa pregatita de cuplul Cornel Costachescu-Narcis Ciocarlan, mai poate apare o noutate in cursul zilei de astazi, presedintele Pavel Hodea incercand cooptarea unui goal-keeper de „import”, numele sau fiind deocamdata anonim. Tot astazi, la sediul FRF, se va lua in discutie cazul fotbalistului Chiper, conducerea Fortus inaintand forului central un memoriu prin care cere limitarea suspendarii ex-politehnistului. Cu exceptia portarului anonim, tehnicienii ieseni s-au hotarat asupra lotului cu care se va aborda partea a doua a campionatului, acesta cuprinzand 21 de jucatori: Simionas, Pintilie-Bozianu, Cozianu, Lohan, Cantea, Boghian, Martin, Dascalu, Diaconescu, Banta-Andrus, Scripca, Dragoi, Cotan-Chiper, Brighiu, Ambrozie, Ciocoiu, Manole si Tuca.
Intr-o situatie mult mai delicata se afla colega de serie CFR Citadin, antrenata pana acum cateva zile de cuplul Ovidiu Burdujan-Gelu Paveliuc. In „Abator” apele sunt cam tulburi cu doar o zi inaintea startului, echipa fiind pregatita de un antrenor interimar, in persoana lui Sandu Sarbu.
Antrenamentul matinal de ieri al CFR Citadin s-a desfasurat pe campul din preajma stadionului, gazonul propriului teren fiind impracticabil dupa ploile cazute in ultima perioada. De la sedinta a lipsit fostul coechiper al Politehnicii, Pintilie, acesta plecand de la echipa odata cu tehnicienii demisionari. Antrenamentul a fost condus de „interimarul” Sandu Sarbu, supervizor fiind nimeni altul decat organizatorul de competitii, Misu Munteanu. „Baietii au inteles ca problemele banesti li se vor rezolva si au procedat ca atare, prezentandu-se la antrenament. Pana cand se va angaja un antrenor, Sarbu va conduce sedintele de pregatire, ca xinterimara. Deja ne-am hotarat asupra lotului de jucatori iar duminica, de la ora 7, ne vom deplasa spre Birlad, cu trenul, pentru prima etapa. Va fi greu dar suntem convinsi ca vom face aceeasi figura frumoasa ca si in tur”, a declarat Misu Munteanu. Pentru partida contra Rulmentului din Birlad, tehnicianul din „Abator” conteaza pe urmatorii 15 jucatori: Calinescu, Cozianu, Cotea, Voicu, Frunza, Bordeianu, Dragoi, Anichitoaie, Ilade, Em. Lungu, Murgu, D. Lungu, Nalbariu, Cordas si Hrib, in lotul largit mai fiind cooptati Dobre, Padurariu, Gherman si Caprariu, ultimii doi recent achizitionati de la echipa de juniori a lui FCM Poli, condusa de Dan Cananau. Alaturi de acestia, in lot ar putea reaparea Pintilie, singura necunoscuta a lui CFR Citadin in acest moment.

Adauga un comentariu