News Flash:

Drob de spanac si ciuperci

15 Aprilie 2011
6663 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de spanac si ciuperci
Ingrediente: 1 kg spanac 1 legatura ceapa verde 3 linguri faina 300 g cascaval vegetal 1 cutie ciuperci conserva 3 linguri ulei 3 linguri orez fiert 3 linguri de pesmet 2 catei de usturoi sare, verdeata si piper dupa gust Mod de preparare: Se opareste spanacul in apa clocotita in care punem sare, se scoate cu spumiera, se scurge si se toaca apoi marunt. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in ulei incins, alaturi de usturoiul pisat si ciupercile tocate. Intr-un castron, se amesteca spanacul tocat, ceapa, usturoiul si ciupercile din ulei, cascavalul vegetal, orezul fiert, pesmetul si faina. Se amesteca bine, se adauga sare, piper, verdeata, dupa gust; Se pune compozitia in doua tavi de chec tapetate cu hartie de copt si unse cu putin ulei si se uniformizeaza cu cutitul. Se dau tavile la cuptorul incins cca 30 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole rosie spanac ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1556 viz    0 com
2010 viz    0 com
1798 viz    0 com
3349 viz    0 com
1193 viz    0 com
3865 viz    0 com
2501 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012925 (s)