News Flash:

Cum sa pregatesti un bufet suedez pentru Revelion

29 Decembrie 2011
21540 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou de peste afumat
Mai este foarte putin pana la noaptea dintre ani si nu stii cum sa organizezi masa festiva? Simplu. Pentru ca toti vrem sa sarbatorim, nu s-o facem pe chelnerii, varianta cea mai la indemana este bufetul suedez. Ca sa-ti impresionezi invitatii poti pregati 7-8 feluri de aperitive si gustari reci. Cel mai bine e sa te axezi pe mancaruri care nu necesita mai mult de o furculita si care nu trebuie taiate. Scobitoarea este cea mai potrivita. Asadar, pe o masa poti pune mancarea, pe alta bautura, iar pe a treia deserturile. Nu uita de tortul festiv.
Sa organizezi un bufet suedez pentru Revelion e mai practic, mai la indemana si... mai putin costisitor.

Iata ce poti pregati:

Aperitive:

Pate de ton provensal
Tarta cu branza si ciuperci
Aperitiv cu ciuperci
Cascaval pane
Oua umplute cu ton II
Rulouri de peste afumat
Rulada de sorici de porc cu usturoi
Tartine cu ciuperci
Mini tarte sarate

Salata de varza acra
Salata de macrou afumat
Salata Caprese


Bauturi:

Lichior de oua cu votca
Cafea cu portocale
Vin fiert nemtesc
Punch de cafea si oua
Carmencita


Desert:

Tort pentru Revelion
Alba ca Zapada II
Bomboane Raffaello
Fructe cu dressing cremos
Gaufre
Ciocolata de casa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Carmencita
bufetul suedez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013482 (s)