News Flash:

Copanele de pui cu sos

13 Mai 2014
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri faina
800 g copanele de pui
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi taiati marunt
330 ml apa
1 cub concentrat de gaina
4 foi de dafin
1 lingura oregano
1 lingura zahar brun
2 lingurite otet de vin rosu
85 g masline verzi
cuscus pentru servire

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Punem faina intr-un castron si adaugam sare. Trecem puiul prin acest amestec. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie si punem puiul la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. Scoatem puiul si-l asezam intr-un vas de iena. Incingem apoi uleiul ramas la foc mare si calim ceapa cu usturoiul. Adaugam 80 ml apa si amestecam timp de un minut, pana se reduce lichidul considerabil. Adaugam apoi restul de apa si cubul de gaina si lasam sa dea in clocot. Dupa aceea adaugam foile de dafin, oregano, zahar si otet. Turnam amestecul obtinut peste pui, in vasul de iena si bagam la cuptor timp de 15-20 de minute. Se serveste cu masline si cuscus.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete copanele copanele sos copanele cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
1197 viz    0 com
1549 viz    0 com
1242 viz    0 com
2406 viz    0 com
1559 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019352 (s)