News Flash:

Ciuperci umplute cu carne

29 Septembrie 2011
1411 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciuperci umplute cu carne
Ingrediente: 100 g carne tocata 4-5 ficatei de pui 1 ceapa mica 1 ou crud 250 g ciuperci 1 lingura de smantana verdeata tocata 1 lingura unt sare piper macinat Mod de preparare: 1. Alegeti ciuperci albe cu palaria adanca, spalati-le in mai multe ape, trecand cu mana usor peste lamele, scoateti coditele si lasati sa se scurga bine. 2. Tocati marunt coditele si puneti-le peste amestecul de carne, ou, verdeata tocata si ficateii de pui fierti si taiati felii subtiri. 3. Caliti amestecul pe foc mic, apoi umpleti ciupercile. 4. Ungeti o forma cu unt, asezati ciupercile in forma, tineti in cuptorul fierbinte 1/2 de ora, dupa care scoateti, puneti ciupercile pe un platou, asortati cu ficatei de pui rumeniti in unt si serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci umplute ciuperci carne carne tocata ceapa smantana unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1297 viz    0 com
1303 viz    0 com
1552 viz    0 com
2095 viz    0 com
1535 viz    0 com
1429 viz    0 com
1438 viz    0 com
1502 viz    0 com
3751 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013354 (s)