News Flash:

Ciuperci umplute

29 Aprilie 2011
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci umplute
Ingrediente: - ciuperci; - branza de vaci; - putina telemea de vaca; - sunca de Praga (3 felii); -cozile ciupercilor (pe care le tocam marunt); -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor; -sare, ulei, piper, - hartie de copt: pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie Mod de preparare: Se spala bine, se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si umplem ciupercile cu acest amestec. Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5845 viz    0 com
12489 viz    0 com
1354 viz    0 com
3413 viz    0 com
4130 viz    0 com
6300 viz    1 com
21976 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016940 (s)