News Flash:

Ciuperci marinate la borcan - O reteta tare aromata

9 Septembrie 2016
4981 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciuperci albe
1 litru apa
200 gr sare
30 ml otet
2 linguri zeama de lamaie
2-3 frunze de dafin
10 boabe ienibahar
5-6 catei de usturoi

Mod de preparare:

1. Curata, spala si fierbe ciupercile timp de 15 minute, apoi strecoara-le si lasa-le sa se raceasca.
2. Pune restul ingredientelor la fiert.
3. Dupa ce a fiert apa suficient, pune ciupercile in borcane sterilizate si acopera-le cu sosul pregatit anterior.
4. Infileteaza capacele bine si rastoarna borcanele cu fundul in sus. Acopera-le cu ceva si tine-le asa cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci marinate ciuperci murate ciuperci borcan ciuperci iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021235 (s)