News Flash:

Ciorba cu taitei de casa

17 Iunie 2011
4482 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba cu taitei de casa
Ingrediente: carne de curcan 1 ceapa 1 morcov 1 telina mica 1 cutie de rosii 1 ardei iute 2 oua 1 cana de faina sare 1 l de bors 1 leg de patrunjel 1 leg de leustean 2 cartofi Mod de preparare: Se da in clocot carnea portionata si spalata, apoi se spala iarasi si se pune din nou la fiert in apa calda; pentru a fierbe foarte repede, se pun zarzavatul tocat, cartofii taiati in sferturi. Cand incepe sa clocoteasca se adauga rosiile zdrobite cu furculita si un varf de lingurita de zahar. Se lasa la fiert incet, acoperit timp de 25 de minute. Intre timp, se fac taiteii dintr-un ou batut cu putina sare si faina. se face foaie subtire, se ruleaza si se taie; cand legumele si carnea au fiert, se adauga borsul fiert in alt vas, se condimenteaza dupa gust, se pune verdeata taiata marunt. Cand incepe sa clocoteasca se pun taieteii. Atunci cand acestia s-au ridicat la suprafata, se opreste focul si se rastoarna oul ramas batut bine. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia rosie vin cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1880 viz    0 com
1318 viz    0 com
1204 viz    0 com
3250 viz    0 com
1975 viz    0 com
1189 viz    0 com
3814 viz    0 com
2072 viz    0 com
6571 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016894 (s)