News Flash:

Ciorba cu perisoare din ciuperci

18 Mai 2011
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba cu perisoare din ciuperci
Ingrediente: 800 gr ciuperci (din conserva sau proaspete) 1 morcov mare 100 gr orez alb 2 cepe de apa 1 radacina de patrunjel jumatate de telina mica 600 ml bors 1 ou 1 legatura leustean sare piper pasta de tomate Mod de preparare: Legumele (morcov, radacina patrunjel, telina) se curata, se toaca marunt si se pun la fiert in apa cu sare. Ciupercile se storc foarte bine de zeama si se dau prin robot, apoi se amesteca cu ou si cu ceapa tocata foarte marunt si calita in ulei. Orezul se pune la fiert 4-5 minute, apoi se adauga peste ciupercile amestecate cu ceapa. Din amestec se formeaza perisoare mici si rotunde, care se pun in oala cu legume, la foc foarte mic. Cand s-au ridicat la suprafata perisoarele, se pune borsul, se lasa 10 minute si apoi se adauga leusteanul tocat marunt, sare si piper, plus 1 lingurita de pasta de tomate si se opreste focul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina ciuperci sos barbeque vin ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5593 viz    0 com
1316 viz    0 com
2859 viz    0 com
1228 viz    0 com
1177 viz    0 com
1693 viz    0 com
1429 viz    0 com
943 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014490 (s)