News Flash:

Chiftelute de peste

5 Mai 2011
2172 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chiftelute de peste
Ingrediente: 600 g de peste 1 kg de cartofi 3 oua 2 linguri de faina patrunjel verde sare piper 1 lamaie ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe in fasii cat mai mici. Se poate folosi orice fel de peste, dar se prefera pestii care au mai putine oase (cod, rechin). Intre timp, se fierb cartofii in coaja. Se prepara din acestia un piure, la care se adauga 1 ou intreg, 2 galbenusuri si pestele. Se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se fac chiftelute mici, rotunde, care se prajesc intr-o cratita cu mult ulei incins. Dupa ce s-au aurit, se lasa pe o sita sa se scurga grasimea si servesc cu felii de lamaie sau salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata egeana oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
1120 viz    0 com
1581 viz    0 com
2587 viz    0 com
3156 viz    0 com
2018 viz    0 com
2812 viz    0 com
3492 viz    0 com
1191 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019320 (s)