News Flash:

Cartofi umpluti

6 Aprilie 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi umpluti
Ingrediente: 6 cartofi mari 2 lingurite unt 100 g cascaval 100 g smantana 1 lingura marar tocat sare Mod de preparare: 1. Coaceti cartofii iar dupa ce s-au racit curatati-i de coaja si scobiti miezul din centrul cartofilor. 2. Incercati sa scobiti cartofii cu un cutit pentru a nu ii sfarma sau a face o gaura prea mare. 3. Jumatate din cantitate de cartof scobita se amesteca cu untul si cascavalul ras. 4. Amestecati bine pana cand obtineti o pasta omogena si umpleti cartofii lasand un cm liber pentru a pune smantana. 5. Puneti in cm ramas cate un pic de smantana si asezati cartofii intr-un vas de yena. 6. Dupa ce cartofii sunt rumeniti frumos, scoateti tava si se presara marar tocat pe deasupra. 7. Daca doriti puteti rade putin cascaval si in tava inainte de a o pune la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt cascaval smantana marar tocat sare pasta omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1547 viz    0 com
2090 viz    0 com
1532 viz    0 com
1426 viz    0 com
1433 viz    0 com
1497 viz    0 com
3747 viz    0 com
1307 viz    0 com
2891 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018502 (s)