News Flash:

Cartofi taranesti... altfel

26 Aprilie 2011
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi taranesti altfel
Ingrediente: - 1 morcov, - 4-5 ciuperci, - 100 gr masline, - 1 ardei gras rosu, - cartofi potriviti, - 1/2 kg branza si  cascaval, - 4-5 oua, 200 ml lapte sau smantana - 1/2 kg kaizer sau sunculita afumata, - cateva cepe (cea rosie confera o aroma mai buna), - condimente (sare, piper). Mod de preparare: Curatam cartofii si morcovii, ii taiem felii  si ii punem la fiert in apa cu sare (cand ii putem patrunde cu furculita fara a ii sfarama, oprim focul si scurgem cartofii de apa).  Intre timp, taiem ceapa julien, ardeiul, ciupercile si kaizerul/sunculita fasii subtiri si le punem impreuna la calit in ulei (putem adauga sare si piper). Ungem o tava cu ulei, asezam o parte din feliile de cartofi si morcovi (pana formam un strat cat de cat uniform) peste care punem jumatate din cantitatea de ceapa si kaizer si presaram maslinele si branza  sau cascavalul. Continuam cu un strat de cartofi, ceapa, kaizer si branza, iar in final, acoperim totul cu un amestec format din oua si lapte/smantana. Punem tava in cuptor la foc potrivit pana cand se rumeneste totul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2805 viz    0 com
1229 viz    0 com
1158 viz    0 com
2766 viz    0 com
15162 viz    0 com
3160 viz    0 com
3004 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013074 (s)