Local

Bataie sora cu moartea intre intelectuali

Publicat: 24 aug. 2000
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bataie sora cu moartea intre intelectuali
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:15038;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Un inginer si mama acestuia au fost maltratati de frate si tata, ambii licentiati •Femeia a necesitat 125 de zile de ingrijiri medicale

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au trimis in judecata un inginer si un economist, acuzati ca si-au maltratat in mod bestial rudele. Ifrim Vrabie (65 de ani), nascut in fosta URSS, economist la SC Instalatii RC Iasi, si fiul acestuia, Emil Vrabie (39 de ani), administratorul unei firme iesene, au fost trimisi in instanta sub acuzatia de vatamare corporala grava si lovire. Conform rechizitoriului, cei doi locuiau intr-un apartament din strada V. Lupu, impreuna cu Melania Vrabie, fosta sotie a lui Ifrim si cu Mihail Vrabie, fiul acestora, de profesie inginer. In ultima perioada, intre cei patru locatari aveau loc tot mai dese certuri, unele presarate cu violente de ambele parti. In seara de 10 octombrie 1999, Ifrim a baut impreuna cu fiul sau Emil pana s-au ametit bine, dupa care au inceput sa se certe cu Mihail. Cei doi au incercat sa-l forteze pe acesta sa paraseasca apartamentul si sa o ia cu el si pe mama sa. Dupa cateva schimburi dure de cuvinte, Ifrim si Emil au tabarat peste Mihail si au inceput sa-l loveasca cu palmele si pumnii. In acel moment, in apartament a intrat Melania Vrabie, care, cand a vazut ce se petrece, a incercat sa fuga, pentru a cere ajutor de la vecini. Spre ghinionul ei, a fost ajunsa de fostul sot, care, fara nici un cuvant, a inceput sa o loveasca cu pumnii peste fata. Alarmati de tipetele de groaza ale femeii, vecinii au venit la usa si au incercat sa stopeze scandalul. „Am auzit-o cum urla xNu ma lasati, ca ma omoarax si atunci i-am cerut lui Ifrim Vrabie sa deschida usa. Ea era trantita pe jos, cu capul spart, intr-un lac de sange”, a declarat, la audieri, unul dintre martorii evenimentului.
In incercarea de a o salva pe femeie, cativa vecini au prins-o pe aceasta de maini si au inceput sa o traga pe hol, moment in care sotul acesteia a apucat-o de un picior si se chinuia sa o taraie inapoi in casa. In cele din urma, femeia a fost transportata la Spitalul de Urgente si internata cu diagnosticul „fractura pertrohanteriana complexa, politraumatism cranio-facial”, leziuni care au necesitat 125 de zile de ingrijiri medicale. Ifrim si Emil Vrabie au fost trimisi in judecata in stare de libertate.
Dan BRASOVEANU

Adauga un comentariu