News Flash:

Cartofi copti cu jumari si cascaval

17 Iunie 2013
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 cartofi
30 g unt
50 g cascaval Delaco
50 g sunca impanata, afumata

Mod de preparare:

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa aceasta perioada am taiat cartofii pe jumatate si i-am scobit cu o lingurita. Interiorul l-am uns cu unt topit si am dat cartofii la cuptor, pe grill, pana s-au rumenit putin.
Intre timp am taiat marunt sunca si am calit-o in putin ulei. Cascavalul l-am dat prin razatoare.
In fiecare cartof am pus putina sare, cateva bucati de sunca, cascavalul ras, si am dat din nou la cuptor pentru cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul.
Am servit cartofii cu castraveti in saramura.

Cartofi copti cu jumari si cascaval recomandati de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval delaco sunca impanata unt topit grill cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1144 viz    0 com
1147 viz    0 com
1208 viz    0 com
1767 viz    0 com
1294 viz    0 com
2673 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015267 (s)