News Flash:

Bulgari crocanti

30 Ianuarie 2012
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulgari crocanti
Ingrediente:

5 albusuri
un pahar zahar pudra sau cristale
100 gr fulgi de porumb
100 gr ciocolata

Mod de preparare:

Se bat albusurile pana ce acestea se intaresc,puteti verifica consistenta lor intorcand castronul cu fundul in sus, daca albusurile nu curg, atungi trecem la pasul urmator.
Adaugam treptat zaharul si batem pana ce acesta se topeste. Incorporam cu ajutorul unei linguri fulgii de porumb si ciocolata taiata bucatele. Cu ajutorul unei linguri punem gramajoare pe o tava unsa cu ulei. Coacem prajiturelele in cuptorul incins la foc mic timp de aproximativ o ora, tinand usa cuptorului intredeschisa.
Bulgari crocanti pregatiti de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

albusuri zahar pudra cristale ciocolata linguri cuptorul incins foc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3199 viz    0 com
1449 viz    0 com
3595 viz    0 com
2352 viz    0 com
6769 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018698 (s)