News Flash:

Budinca cu spanac III

30 Iunie 2011
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu spanac
Ingrediente: 500 g spanac congelat 150 g cascaval 2 oua 1 felie de unt sare Mod de preparare: Spanacul se fierbe 10 minute, apoi se scurge bine si se toaca. Dupa aceea se amesteca ouale, cascavalul ras si sarea. Se unge o forma de jena cu unt, se pune amestecul de budinca si se da 1/2 h la cuptor la foc potrivit. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac budinci cascaval oua unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1198 viz    0 com
2416 viz    0 com
925 viz    0 com
1408 viz    0 com
1146 viz    0 com
1407 viz    0 com
1208 viz    0 com
1198 viz    0 com
1911 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019533 (s)