News Flash:

Briose pentru Ziua Indragostitilor

4 Februarie 2014
1391 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru briose:
1 1/2 lingura pudra de cacao
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
150 g faina alba
1/2 lingurita praf de copt
120 ml lapte batut
1 lingurita extract natural de vanilie
1 lingurita colorant alimentar rosu
70 g unt, fara sare
160 g zahar alb
2 oua
putina sare

Pentru glazura:
100 g unt, fara sare
100 g crema de branza
1 lingurita extract de vanilie
400 g zahar pudra

Mod de preparare:

Combina faina, pudra de cacao, bicarbonatul, praful de copt si sarea si amesteca-le bine. Intr-un bol separat, amesteca laptele cu extractul de vanilie si colorantul alimentar. Dupa ce ai amestecat la mixer untul, zaharul si ouale, adauga primele doua mixturi.

Continua sa amesteci pana ce obtii o compozitie omogena. Toarna aluatul in formele de briose si da-le la cuptorul incins la 170 de grade, timp de 15-20 de minute. Decoreaza fiecare briosa cu glazura.
Serveste briosele romantice Red Velvet alaturi de o cupa de sampanie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

red velvet retete briose retete prajituri retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1429 viz    0 com
2215 viz    0 com
3191 viz    0 com
5823 viz    0 com
1902 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023964 (s)