News Flash:

Briose a la Adnia

13 Mai 2012
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
Briose
Ingrediente:

faina cat cuprinde, atat cat sa obtinem un aluat curgator (ceva mai gros decat cel de clatite)
300 gr iaurt
2 oua
250 gr zahar
100 ml ulei
esenta de vanilie
coaja rasa de lamaie


Mod de preparare:

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna in tava de silicon unsa cu putin ulei. se da la cuptor pana se rumenesc usor, se lasa 1 minut sa se raceasca si sa se desprinda de pe forma. Se rastoarna pe gratar si se lasa la racit. Se servesc pudrate cu zahar vanilat.
Briose a la Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina iaurt oua zahar ulei gratar zahar vanilat briose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028620 (s)