News Flash:

Bors moldovenesc cu carne de gaina

20 Octombrie 2011
3283 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors moldovenesc cu carne de gaina
Ingredinte: 1 gaina taitei preparati in casa din faina 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar leustean 1 ou 1 litru de bors Mod de preparare: Gaina se taie in bucati si se pune sa fiarba in apa plata cu putina sare. Se aduna spuma. Dupa ce a fiert carnea, se scoate din oala si se adauga taiteii preparati dintr-un ou si faina. Se adauga borsul fiert separat, bucatile de carne, verdeturile tocate. Se mai da o data in clocot si se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati picanti marar vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1183 viz    0 com
1029 viz    0 com
1254 viz    0 com
978 viz    0 com
1429 viz    0 com
1163 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025771 (s)