News Flash:

Bors de peste

21 Aprilie 2011
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de peste
Ingrediente: 2 kg peste 250 g morcovi 250 g telina 250 g patrunjel 300 ceapa sau praz 50 g bulion 2 litri bors 500 g rosii 50 ml ulei sare, leusetean Mod de preparare: Se toaca zarzavatul si se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa. Se caleste putin bulionul in ulei fierbinte, se adauga la bors. Se fierbe separat borsul si se adauga la mancare. Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga pestele si se mai fierba un sfert de ora. Se adauga rosiile curatate de coaja si taiete cuburi, se potriveste de sare si acreala, se presara leusteanul tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1428 viz    0 com
1238 viz    0 com
1892 viz    0 com
1844 viz    0 com
1404 viz    0 com
2135 viz    0 com
1598 viz    0 com
1915 viz    0 com
1697 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013876 (s)