News Flash:

Big Apple

23 August 2011
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Big Apple
Ingrediente: 2 cl sirop de grenadine 6 cl suc de mere 2 mere mici (conserva) apa minerala carbogazoasa coaja de mar Mod de preparare: Siropul de grenadine se mixeaza cu sucul de mere intr-un pahar de mixare, impreuna cu 3 cuburi de gheata. Dupa aceea se toarna intr-un pahar pentru bauturi lungi, in care s-au pus deja merele. Se completeaza cu apa minerala. In bautura se pune un cub de gheata (facut din suc de caise si apa minerala). Celalalt mar se pune pe marginea paharului. Ca decor se poate folosi o coaja de mar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ginger ale bucataria internationala lichior dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1091 viz    0 com
1191 viz    0 com
931 viz    0 com
1222 viz    0 com
1246 viz    0 com
1230 viz    0 com
1268 viz    0 com
1089 viz    0 com
1116 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016958 (s)