News Flash:

Alivanca stramoseasca

20 Aprilie 2011
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Alivanca stramoseasca
Ingrediente: Malai 500 g lapte 1 l lapte batut 1 l unt 150 g frunze de varza dulce sare Mod de preparare: Este reteta alivancelor ce se mancau acum 300 de ani in Moldova si Bucovina. Malaiul se opareste cu lapte dulce. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu laptele batut. Se toarna pe deasupra 100 g unt topit si sare si se amesteca bine. Se ung cu unt un numar de zece frunze de varza, se asaza peste aceste frunze alivanca, se acopera cu alte frunze de varza, se turtesc cu mana astfel ca alivancele sa nu fie mai groase de 2 cm. Se coc la cuptor, se despacheteaza si se mananca cu smantana, branza si smantana sau cu jumari de oua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1230 viz    0 com
7520 viz    0 com
5601 viz    0 com
1132 viz    0 com
2072 viz    0 com
3148 viz    0 com
1297 viz    0 com
1821 viz    0 com
4241 viz    0 com

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020564 (s)