News Flash:

Combina legumele, amesteca-le cu mamaliga si pregateste un pranz mai mult decat delicios. RETETA MAI JOS

27 Februarie 2017
3474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 ml apa
aprox. 200 gr faina de porumb
1/2  lingurita sare
50 gr unt
50 gr parmezan sau branza tare
1 ardei rosu copt, curatat si taiat cubulete
50 gr bacon
1/2 ceapa mica
6-7 ciuperci mai mari
1/2 linguri ulei de masline
100 gr mozarella rasa
sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

1. Pentru inceput indepartam coditele de la ciuperci si le stergem cu un prosop umed. Eu nu le-am curatat dar puteti sa faceti asta ( atunci nu le mai stergeti).
Intr-un bol am pus putin ulei de masline apoi am trecut rapid ciupercile prin el, presaram deasupra putin cimbru si le-am punem la prajit la cuptor timp de 10 minute la 200 grade Celsius. Apoi le scoatem si punem putina branza, le bagam inapoi la cuptor si le mai lasam pana se topeste branza. Le pastram la cald.

2. Facem o mamaliga mai moale si cand este fiarta adaugam untul, ardeiul copt taiat bucatele, ceapa tocata, branza, sare, piper. Baconul il taiem bucatele si il prajim, apoi il scoatem si-l adaugam la mamaliga.
Amestecam usor si apoi servim.

3. Pe o farfurie punem putina mamaliga si deasupra o ciuperca. Servim cu  salata.

sursa: haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa parmezan bacon mozarella cimbru prosop celsius branza mamaliga salata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3273 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020254 (s)