News Flash:

Coltunasi cu faina de orez cu dovleac

6 Noiembrie 2012
2484 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:

amestec de faina de orez, faina de grau (foarte putin)
pudra de psyllium
putin extract de vanilie
1 plic zahar vanilat
pudra de cardamom
1 lingura ulei de palmier (se poate adauga orice ulei, dar nu de masline sau putin unt)
putina apa

Pentru umplutura:

dovleac ras fin
scortisoara
zahar

Pentru decor:

nuci maruntite
zahar pudra

Mod de preparare:


Se amesteca toate ingredientele pentru aluat in robot (initial fara apa, pana se formeaza firimituri, apoi se adauga putina apa, pana se leaga compozitia). Se scoate aluatul din robot (sau masina de paine) si se lasa la rece cca 10 min, apoi se intinde foaie si se decupeaza cu forma de ravioli. Se umplu cu amestecul de mai sus, se sigileaza cu grija (aluatul este foarte fraged si se rupe usor) si se fierb coltunasii in apa cateva minute. Se scot pe o farfurie, se stropesc cu unt se presara cu nuci maruntite si zahar pudra.

Coltunasi de orez cu dovleac pregatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete vegetariene retete desert retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2955 viz    0 com
2679 viz    0 com
2504 viz    0 com
5656 viz    0 com
2698 viz    0 com
2638 viz    0 com
1399 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032834 (s)