News Flash:

Coltunasi cu carne - FOTO

13 Ianuarie 2012
4210 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:

jumatate piept de pui
1 ceapa
1 conserva ciuperci
ardei gras rosu
jumatate conserva de porumb dulce
condimente

Pentru aluat:

faina cat cuprinde
1 ou
150 ml apa
sare

Mod de preparare:

 Am framantat aluatul si l-am lasat sa se odihneasca putin, timp in care am pregatit umplutura. Am pus la calit ceapa intr-o lingura de ulei, dupa care am adaugat pieptul de pui taiat cubulete si ardeiul gras, taiat la fel. Am asezonat si am lasat sa se inabuse, iar la sfarsit am adaugat ciupercile, porumbul dulce si condimentele.
 Am intins o foaie de cca 5 mm si mi-am ales forma medie, cu care am taiat cercuri. Cercurile de aluat au fost asezate in interiorul formei, apoi am asezat o lingura de umplutura, am strans bine coltunasii cu ajutorul formei. Dupa ceea, i-am luat pe toti si i-am asezat intr-un vas yena, i-am presarat cu cateva cubulete de unt si i-am dat la cuptor 10 minute si i-am servit fierbinti, cu cascaval ras si smantana.
Coltunasii cu carne din imagini au fost gatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


ceapa ciuperci ardei gras condimente faina apa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2405 viz    0 com
3290 viz    0 com
7420 viz    0 com
2766 viz    0 com
1577 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020001 (s)